Ege Postası
Geri

Meksika'da Servet ve Nur şoku

Olimpiyat Şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül ile gümüş madalyalı tekvandocu Nur Tatar, Meksika'daki dünya şampiyonasında başarılı olamadı. Meksika’nın Puebla şehrinde devam eden mücadelede Tazegül ile Tatar, çeyrek finali göremeden...
Meksika'da Servet ve Nur şoku
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 03:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olimpiyat Şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül ile gümüş madalyalı tekvandocu Nur Tatar, Meksika'daki dünya şampiyonasında başarılı olamadı.

Meksika’nın Puebla şehrinde devam eden mücadelede Tazegül ile Tatar, çeyrek finali göremeden elendi. Özbek Vadislav Khan’ı 8-6 yenmesine rağmen aldığı darbe ile sol el kemiğinde kırık meydana gelen Servet, Leonardo Cheiban karşısında bunun sıkıntısını yaşadı.Kırık nedeniyle istediği gibi savunma yapamayan sporcumuz, 5-4 öndeyken 7-5’lık skorla kaybederek elendi.

NUR MAÇI ÇEVİREMEDİ

Servet Tazegül'den sonra gözler Nur Tatar’a çevrildi. İtalyan Chiristiana Rizzelli karşısında bir ara 7-0 geriye düşen Tatar, çabuk toparlandı ve maçı 11-8 kazanarak ikinci tura yükseldi. Sporcumuz daha sonra Tayvan'dan Chia Chuang karşısında çeyrek final aradı. 3-1 önde olymasına rağmen son 30 saniyeye girildiğinde yukarıya aldığı darbe ile 4-3 geriye düşen Nur, maçı çevirecek hamleyi yapamadı ve elenenler kervanına katıldı.

ÜÇ SPORCUMUZ TATAMİDE

Şampiyonanın dördüncü gününde üç sporcumuz tatamiye çıkacak. Bayanlarda Hatice Kübra Yangın (53) ve Cansel Deniz (73) ile erkeklerde Mehmet Dolaş (54), madalya mücadelesi verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası