Ege Postası
Geri

Melek Aslan'ın cinayetinde azmettirici eski sevgili yakalandı

Diyarbakır'da erkek kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan cinayetinde azmettirici olarak aranan Orhan Vatansever gözaltına alındı. Vatansever'in genç kadını öldürmesi için kardeşi Mustafa'yı tahrik ettiği belirtiliyordu.
Melek Aslan'ın cinayetinde azmettirici eski sevgili yakalandı
Haberler / Güncel
24 Ekim 2020 Cumartesi 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Melek Aslan cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla ekiplerce aranan Orhan Vatansever (35) Sakarya'da gözaltına alındı. 

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir evde gözaltına alınan Orhan Vatansever, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul’a sevk edildi. Burada Diyarbakır’dan gelen polis ekiplerine teslim edilen Orhan Vatansever, uçakla Diyarbakır’a gönderildi.

Daha önce de 2 kez sevgilisi Melek Aslan’ı darp eden ve bu sebeple hakkında işlem başlatılarak uzaklaştırma kararı alınan Orhan Vatansever’in, ayrıldığı sevgilisi Melek Aslan’ın uygunsuz fotoğraflarını ailesine gönderdiği ve kardeşi Mustafa’yı ablasını öldürmesi için tahrik ettiği ortaya çıktı.

Diyarbakır’a giderek ablasını öldüren erkek kardeş Mustafa Aslan tutuklanmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası