Ege Postası
Geri

Melih Gökçek 'İzmir'de de yok' dedi ancak...

Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melik Gökçek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde “TC” ibaresinin olmadığını öne sürerek, İstanbul ve Ankara'da şov yapıldığını ifade etti. Ancak, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ana giriş kapısında TC ibaresi yer aldığına dikkat çekti. Melih Gökçek 'İzmir'de de yok' dedi ancak...
Melih Gökçek 'İzmir'de de yok' dedi ancak...
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2019 Cuma 12:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye binalarına, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni başkanlar tarafından 'TC' ibaresi ekletildi. Bu durum özellikle sosyal medyada önemli bir gündem oldu.

Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melik Gökçek, dün sosyal medya hesabından, “Ankara ve İstanbul’da belediye binasının önüne T.C koyup sol medya eliyle show yaparak reklam yapan CHP’lilere soruyorum: ‘Eskişehir ve İzmir yıllardır sol belediyeler tarafından yönetiliyor. Binalarında T.C yok. Yaptığınız siyasi riyakarlık değil m? Samimi olun samimi...” diye yazdı.

Gökçek, her iki belediyeden fotoğraf paylaştı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE TC İBARESİ VAR!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, hem başkanlık girişindeki kapıda hem de vatandaşın ve çalışanların kullandığı ön giriş kapısında yıllardır TC ibaresinin olduğunu belirterek, başka açıdan fotoğraf paylaşılarak algı yaratılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası