Ege Postası
Geri

Memleket Partisi İzmir'e 12 yeni üye

Genç Parti Menemen İlçe Başkanı Halil Ongan ve yönetimi, partilerinden istifa ederek Memleket Partisi'ne katıldı. Ongan dahil Memleket Partisi'ne geçen 12 kişi için rozet takma töreni gerçekleştirildi.
Memleket Partisi İzmir'e 12 yeni üye
Haberler / Yerel Politika
8 Ocak 2022 Cumartesi 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - 17 Mayıs 2021 tarihinde Muharrem İnce önderliğinde kurulan Memleket Partisi, İzmir'de örgütlenme çalışmalarını sürdürürken, yeni üye alımları da gerçekleştiriyor.

Son olarak Genç Parti Menemen İlçe Başkanı Halil Ongan ve 11 kişilik yönetimi, partilerinden istifa ederek Memleket Partisi'ne katıldı. Yeni üyelerin katılımı için düzenlenen törene Memleket Partisi İl Yöneticisi Ömer Berk Gönençer ve Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin de katıldı.

Memleket Partisi Menemen İlçe Başkanı Berna Eyinç, partiye yeni katılan üyelerle ilgili "Memleket ailemiz her geçen gün, amaçladığımız hedef doğrultusunda büyümeye devam etmektedir. Hedeflerimize birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırarak ulaşacağız." açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası