Ege Postası
Geri

Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı belli oldu: Bir haftada 3'üncü atama

Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı bu hafta Bayraklı ve Selçuk'un ardından üçüncü ilçe başkanlığının görevlendirmesini gerçekleştirdi. İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Konak İlçe Başkanlığı'na Feyhan Ata'yı getirdi. Böylece Memleket Partisi İzmir'de ilçe örgütü sayısı 18'e çıkmış oldu.
Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı belli oldu: Bir haftada 3'üncü atama
Haberler / Yerel Politika
30 Aralık 2021 Perşembe 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Memleket Partisi İzmir'deki örgütlenme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Oğuz son olarak Konak İlçe Örgütü'nün kurulması için Feyhan Ata'yı görevlendirdi. 

Bu hafta içinde Bayraklı ve Selçuk'un ardından üçüncü ilçe atamasını gerçekleştiren Memleket Partisi İzmir'de ilçe örgütü sayısı 18'e yükseldi.

Başkan Oğuz görevlendirmeyle ilgili ''Konak'ın İzmir'in en önemli ilçelerinden biri olduğunu, Feyhan Ata'nın partimizi en iyi şekilde temsil edeceğini ve partimizin büyümesine katkıda bulunacağına inanıyorum'' açıklamasını yaptı.

Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı Feyhan Ata da, Başkan Oğuz ve yönetim kuruluna kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkürlerini ileterek ''Bu onurlu görevde, sonuna kadar, tüm gücümle çalışacağım'' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası