Ege Postası
Geri

Menderes Belediyesi 7 taşınmazı satışa çıkardı

Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyede olan toplam 7 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı. Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak ihale 12 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Belediye taşınmazların satışından en az 91 milyon 500 bin TL gelir bekliyor.
Menderes Belediyesi 7 taşınmazı satışa çıkardı
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Haziran 2023 Salı 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menderes Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazları satışa çıkardı. taşınmazların satışına ilişkin karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

Belediye 5'i tarla niteliğinde ve ikisi arsa vasfında olan toplam 7 taşınmazı Kapalı Teklif Usulü ile ihale yoluyla satışa çıkardı.

İhale sonucu belediyenin kasasına en az 91 milyon 500 bin TL girmesi bekleniyor. 

Taşınmazları satışa çıkaran Menderes Belediyesi ihaleleri 12 Temmuz Çarşamba günü Menderes Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirecek. 

Tarla niteliğinde olan 5 taşınmaz Akçaköy Mahallesinde, arsa niteliğinde olan bir taşınmaz Menderes Cumaovası'nda ve bir taşınmaz da Tekeli Mahallesinde bulunuyor.

İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri Menderes Belediyesi, İşletme İştirakler Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görebilir ve ihale şartnamesini 2.000,00.-TL ücret karşılığında satın alabilirler. Öte yandan son teklif verme saati 12.07.2023 Çarşamba Saat:14.00  olarak belirlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası