Ege Postası
Geri

Menderes Belediyesi tiyatro kursu için başvurular başladı

Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvuru süresi başladı.
Menderes Belediyesi tiyatro kursu için başvurular başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ekim 2023 Perşembe 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Haydi sahne sırası sende" sloganıyla tiyatro kursu düzenlenecek. Ücretsiz kursa katılmak isteyen vatandaşlar için başvurular alınmaya başlandı.

Tiyatro deneyimini sahnede yaşamak isteyen vatandaşlar, 13 Ekim'e kadar başvurularını, 1 adet fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek. Kayıtların ardından Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek, tiyatro ve sahneye ilişkin bilgiler kurs katılımcılarına aktarılacak.

Kültür ve sanatla dolu bir Menderes için çalıştıklarını belirten Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, "İlçemizde gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimize devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı kültür ve sanatla iç içe tutmak. Bu kapsamda da ücretsiz tiyatro kursumuzu başlatıyoruz. Başvuru sürecimiz başladı. 13 Ekim tarihine kadar başvuruları tamamlayıp, tiyatro eğitimlerini başlatacağız. 18 yaşını doldurmuş tüm hemşehrilerimizi bu güzel kurstan yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası