Ege Postası
Geri

Menderes'te 'Doğan Güneş' seferberliği

Menderes Belediye Başkanı Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş’in oğlu Doğan Güneş’in 13 Mayıs Cumartesi günü yapılacak sünnet törenine Menderes’ten konvoy yaparak katılım sağlanacağını açıkladı.
Menderes'te 'Doğan Güneş' seferberliği
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2017 Cuma 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2015’te Şırnak’ta şehit düşen Ahmet Atilla Güneş’in oğlu Doğan Güneş’in Cumartesi günü Gaziemir’de düzenlenecek sünnet törenine Menderes’ten katılım sağlanacak. Başlatılan etkinlik ile Doğan Güneş’in sünnetine konvoy halinde gidilecek. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun öncülüğünde başlatılan etkinlik belediyenin sosyal paylaşım siteleri ve belediyenin resmi sitesinden de paylaşıldı.

13 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'te Festival Düğün Salonu'nda gerçekleşecek sünnet törenine Menderes’ten yoğun bir katılım beklediğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Bu vatan için canını hiçe sayan şehidimiz Ahmet Atilla Güneş’in biricik evladı Doğan Güneş’in sünnet töreninde yanında olacağız. Doğan artık bizim de evladımız. Onu bu gününde yalnız bırakmıyoruz. Menderes olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkımız’da Menderesli kardeşlerimizle buluşarak konvoy halinde sünnet törenine katılacağız. Evladımızın bu mutlu gününde biz de onunla olacağız. Tüm Menderesli kardeşlerimi sünnet törenine davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası