Ege Postası
Geri

Menderes'te mavi bayrak etkinliği

Mavi bayrak almaya hak kazanan Menderes’in plajlarına bayraklar, Cuma günü düzenlenecek törende göndere çekilecek. Program kapsamında plaj temizliği etkinliği de düzenlenecek.
Menderes'te mavi bayrak etkinliği
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2023 Çarşamba 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) Türkiye'deki plajlarda yaptığı denetimler sonucunda Gümüldür Plajı, Orta Mahalle Plajı ve Çukuraltı Plajı, Ege Bölgesi'nin en temiz plajları arasında gösterildi ve mavi bayrak almaya hak kazandı. Cuma günü gerçekleşecek tören ile mavi bayraklar plajlara asılacak.

Orta Mahalle Halk Plajı’nda gerçekleşecek törenin yanı sıra 'Plajına Sahip Çık' programı da düzenlenecek. Plaj ve deniz kirliliğine dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek programda gönüllü vatandaşların da katılımıyla plaj temizliği gerçekleştirilecek. Çocuklar için de sürpriz etkinlikler de tüm gün sürecek.

Menderes’in 43 kilometrelik sahil şeridinde tüm gerekli kriterleri yerine getirerek mavi bayrak almaya hak kazandıklarını belirten Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, "Turizmin cenneti Menderes’imizin sahillerinde gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızın bir sonucu da almaya hak kazandığımız mavi bayraklarımız. 3 halk plajımız bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazandı. Cuma günü düzenleyeceğimiz tören ile bayraklarımızı göndere çekeceğiz. Mavi bayrak töreninin yanı sıra plaj temizliğini de gönüllülerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Cuma günü Orta Mahalle’de düzenleyeceğimiz mavi bayrak töreni ve plaj temizliği etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası