Ege Postası
Geri

Menderes’e tenis kulübü

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak tenis kulübünün çalışmaları devam ediyor. Halı sahası bile yoktu, şimdi...
Menderes’e tenis kulübü
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ocak 2019 Perşembe 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçeye tenis kulübü kazandırılıyor. Kemalpaşa mahallesine kazandırılacak proje Menderes’te bir ilk olacak.

2600 metrekare alan içerisinde gerçekleştirilen proje 2 adet tenis sahası, idari bina, kafeterya, soyunma odası, fitness alanı, otoparktan oluşuyor.

Sporun merkezi Menderes

Menderes’imizi her alanda İzmir’in merkezi yapmak için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Güzel ilçemizi spor alanında da İzmir’in merkezi yapmakta iddialıyız. Halı sahası dahi olmayan Menderes’imizi spor kompleksleriyle donatmaya devam ediyoruz. İlçemize kazandıracağımız tenis kulübümüz için inşaat çalışmalarımız sürüyor. Kemalpaşa mahallemizde gerçekleştirdiğimiz projemiz de 2 tenis kortunun yanı sıra, idari bina, soyunma odaları ve kafeterya da yer alacak. Projemizi kısa sürede tamamlayıp, tenis kulübümüzü faaliyete geçireceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası