Ege Postası
Geri

Menderes’in Kent Lokantası 1 yılı doldurdu: Tam 64 bin 888 kişiye hizmet

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kent Lokantası birinci yılını geride bıraktı. İlk yılda 64 bin 888 servis yapılarak rekor kırıldı.
Menderes’in Kent Lokantası 1 yılı doldurdu: Tam 64 bin 888 kişiye hizmet
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Nisan 2026 Perşembe 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kent Lokantası hizmeti 1 yılını doldurdu. Vatandaş dostu dev hizmet ilk yılında tam olarak 64 bin 888 servis ile dikkat çekti. Ekonomik oluşuyla vatandaşın cebini düşünen lokanta ilk günden itibaren hiç zam almadı.

4 çeşit yemeğin olduğu menü ilk gün olduğu gibi yine 90 TL. Ucuz ve doyurucu olması ile Kent Lokantası hizmeti vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

"Ucuza, kaliteli hizmet"

Kent Lokantasının sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birisi olduğunu ifade ede Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “ En önem verdiğimiz projelerden olan Kent Lokantası’nın çalışmalarını hızla gerçekleştirdik. Hizmet serüvenimizin ilk yılında hizmetimizi açtık. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullarda Mendereslihemşehrilerimizin cebini düşünen, vatandaş dostu bir proje oldu. Kimseyi zora sokmamak için her türlü koşula ve piyasa zamlarına rağmen lokantamızda hiç zam yapmadık. Yurttaşlarımız ucuza kaliteli bir öğün yiyebiliyor. Vatandaşlarımızın hizmetten faydalanırken yüzünün gülmesi, lokantamıza dair memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Vatandaş odaklı projelerde yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası