Ege Postası
Geri

Menderes’te moloz mücadelesi sürüyor

Menderes Belediyesi, moloz ve bahçe atıklarına karşı mücadeleyi ara vermeden sürdürüyor.
Menderes’te moloz mücadelesi sürüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ekim 2026 Cuma 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde moloz ve bahçe atığı toplama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ekipler alanları gezerek atıkları tespit ediyor. Başlatılan çalışma ile toplama ekibi atıkları yerinden alarak alanı temizliyor.

Menderes Belediyesi bilinçsizce bırakılan atıklar hakkında vatandaşları uyarıyor. 44 mahallede çalışmaların düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

“Temiz bir Menderes için”

Çalışmalar hakkında konuşan Menderes Belediye Başkan Vekili Asuman Şen, “Menderes genelinde göreve gelir gelmez kirliliğe karşı savaş açtık. Temizlik ekiplerimiz temiz bir Menderes için canla başla çalışıyor. Molozlar ve bahçe atıkları düzenli olarak temizleniyor. Mücadelemiz sürecek. Tüm vatandaşlarımızı da bu mücadeleye ortak olmaya ve doğayı temiz tutmakla ilgili daha bilinçli olmaya davet ediyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası