Ege Postası
Geri

Menderes’te özel bir gün!

Menderes Belediyesi tarafından engelliler haftası kapsamında çocuklara yönelik mutfak atölyesi etkinliği gerçekleştirildi.
Menderes’te özel bir gün!
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Engelliler Haftası kapsamında Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından engelli çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirildi. İlçede yer alan özel eğitim kurumlarında eğitim gören çocukların katıldığı mutfak atölyesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. 

Başkan Vekili Özkan da mutfakta 

Sunis Otel’de yapılan ve Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan'ın da katıldığı etkinlikte öğrenciler ilk olarak minik şefler atölyesine katılarak usta şeflerle birlikte hamur işi yiyecekler yaptı. Ardından sinema gösterimi gerçekleşirken etkinlik minik şeflerin yaptığı ürünlerin ikram edilmesi ve sertifika töreniyle son buldu. 

Engelsiz Menderes 

Etkinlikle ilgili konuşan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, ‘’Hayata engel yok düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu düşünceylede engelsiz Menderes için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu özel etkinlikle de engelli çocuklarımızla unutulmaz bir gün yaşadık.

Bir gün değil her gün onların yanındayız. Engelli vatandaşlarımızın da sesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası