Ege Postası
Geri

Menderes’te sahne tozu sırası büyüklerde

Menderes Belediyesi tarafından 18 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz olarak düzenlenecek tiyatro kursları için başvurular 9 Temmuz’da başlıyor.
Menderes’te sahne tozu sırası büyüklerde
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Temmuz 2024 Pazartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘’Haydi sahne sırası sende’’ sloganıyla tiyatro kursunun ikinci etabı gerçekleştirilecek. İlk etapta 18 yaş altı çocuklar için gerçekleştirilen ücretsiz kursun ikinci etabı büyükler için gerçekleştirilecek. 9 Temmuz’da başlayacak kayıtlar sonrası oluşturulacak ekiplerin ardından eğitimler başlayacak.

Tiyatroya dair her şey

Tiyatro deneyimini sahnede yaşamak isteyen vatandaşlar başvurularını 1 adet fotoğraf ve 1 kimlik fotokopisiyle Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek. Kayıtların ardından başlayacak kursta Menderes Belediyesi Klaros Tiyatro Topluluğu tarafından doğaçlama, mimik, rol, ses, diksiyon üzerine eğitimler verilerek tiyatro ve sahneye dair her şey kurs katılımcılarına aktarılacak.

Haydi kursa

Kültür ve sanatın hakim olduğu bir ilçe için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Çocuklarımız için daha önce tiyatro kursumuzu başlatmıştık. Şimdi sıra büyüklerde. Tiyatroya gönül veren tüm vatandaşlarımızı sahne tozu yutmaya, düzenleyeceğimiz kursa katılmaya davet ediyorum.’’ dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası