Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor, Fenerbahçe'den çekinmiyor

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4'üncü hafta maçında İzmir'de 1-0 yenildiği Fenerbahçe ile perşembe günü Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Menemen Belediyespor, Fenerbahçe'den çekinmiyor
Haberler / Spor
26 Aralık 2016 Pazartesi 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Suat Kaya ilk maçta çok iyi bir futbol sergilediklerini ve Fenerbahçe'ye karşı girdikleri net fırsatları kaçırdıklarını belirterek, "Kadıköy'de de pes etmeyen, sürekli gol arayan bir takım görüntüsü vereceğiz. Oradan iyi sonuçla dönersek kesinlikle sürpriz olmaz" diye konuştu.

İstanbul'dan puan ya da puanlar alabileceklerini belirten Kaya, "Hiçbir zaman futbolu çirkinleştirmedik, kimseye karşı korkak oynamadık. Türkiye Kupası'nı çok önemsiyorum. Yılın son resmi maçına çıkacağız. Tüm futbolcularım iyi bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor" dedi. Transfer konusunda da bilgilendirmede bulunan Kaya, "Fenerbahçe maçı sonrası gelenler, kalanlar ve gidenler netleşecek. İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlayacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası