Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor hayata döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta önceki hafta sahasında Tuzlaspor'a 4-0 yenilerek liderliği kaybeden Menemen Belediyespor, Fethiyespor deplasmanında hayat buldu.
Menemen Belediyespor hayata döndü
Haberler / Spor
8 Ekim 2018 Pazartesi 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zorlu geçen karşılaşmayı 85. dakikada Vedat'ın golüyle 1-0 kazanan sarı-lacivertliler 2'nci sıraya yükselip zirve yarışına tekrar ortak oldu. Lider Tuzlaspor'u 3 puan geriden takip eden Menemen Belediyespor'da teknik direktör Suat Kaya çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Tuzlaspor maçında hezimete uğradıklarını anlatan Kaya, "Fethiyespor can derdinde olan bir takımdı. Ağır yenilgilerin ardından zor deplasmanlarda mücadele etmek kolay olmuyor. Nitekim biz de galibiyeti son dakikalarda aldık. Tuzlaspor faciasını unutturduk. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bu galibiyetlerin devamı gelecek" dedi.

İzmir ekibi bu hafta sahasında Kahramanmaraşspor'la oynayacak. Cezası biten Menemen,bu maçla taraftarına kavuşacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası