Ege Postası
Geri

Menemen Belediyespor moral bozmadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Afjet Afyonspor'a 2-1 yenilerek ilk mağlubiyetini alan ve liderlik koltuğunu Keçiörengücü'ne kaptıran Menemen Belediyespor, moral bozmadı.
Menemen Belediyespor moral bozmadı
Haberler / Spor
2 Ekim 2017 Pazartesi 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Maçın ilk yarısında oyuna adapte olamadıklarını ancak ikinci yarıda 60. ve 80. dakikalar arasında tek kale oynadıklarını dile getiren Teknik Direktör Suat Kaya, "Kendi futbolumuzu oynadığımızda sorun yok. Beraberliği de yakaladık ancak taçtan sıradışı bir gol yedik. Her hafta yeni bir şeyler öğreniyoruz. Daha dikkatli olmalıyız" dedi.

Afyon'a 5'te 5 yaparak gittiklerini ve rakibin kendileri için önlem almasının doğal olduğunu ifade eden Teknik Direktör Kaya, "Evimizde oynayacağımız Kastamonuspor 1966 maçıyla birlikte yeniden seri galibiyetler almayı hedefliyoruz. Daha sonraki hafta lider Keçiörengücü'ne konuk olacağız. Bu iki zorlu karşılaşmada 3 puan için mücadele edeceğiz. Takımıma güveniyorum" diye konuştu. Bu arada Menemen'in tek golünü kaydeden sol bek Yasin, bu sezon ilk kez rakip fileleri sarstı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası