Ege Postası
Geri

Menemen Devlet Hastanesinden koronavirüs açıklaması

Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Yıldırım hastanelerinde tahlili pozitif çıkan yeni tip koronavirüs hasta sayılarına ilişkin sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlar yapıldığını belirterek halen hastanede tahlili pozitif çıkan 5 hastanın tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Menemen Devlet Hastanesinden koronavirüs açıklaması
Haberler / Güncel
7 Nisan 2020 Salı 17:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada koronavirüs şüphesiyle hastanelerine başvuran hastalara tahlil yaptıklarını, bugüne kadar toplam 16 hastanın pozitif çıktığını, 11'ini kent genelindeki pandemi hastanelerine sevk ettiklerini söyledi.

Hastanelerinde tahlili pozitif çıkan 5 hastanın tedavisinin devam ettiğini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Birkaç gün önce sosyal medya üzerinde İzmir ve ilçeleri hakkında rakamsal olarak gerçeği yansıtmayan, tamamen bilgisayar başında rakamlarla oynanarak hazırlanan bir takım veri hazırlanmış. Bunların içerisinde Menemen Devlet Hastanesinde 270 tane pozitif hastanın yattığına dair bilgi tüm sosyal medya gündeminde paylaşıldı. Bu veriler tamamen gerçek dışı ve yalandır. Hastanemizde görev yapan sağlık personellerinin testleri de negatif çıktı."

Yıldırım, vatandaşların bu süreçte tedbir amaçlı evde kalmalarının önemli olduğunu, hastaneye gelmeleri durumunda ise maske ve eldiven gibi koruyucu önlemleri almalarının önemli olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası