Ege Postası
Geri

Menemen FK, 4 maç sonra puan kaybetti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ikinci devrenin ilk maçında Karaman FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı.
Menemen FK, 4 maç sonra puan kaybetti
Haberler / Spor
15 Ocak 2024 Pazartesi 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk devrenin son 4 maçında kayıp yaşamayan ve 4’te 4 yapan Menemen FK, bu seriyi devam ettirmek için ikinci yarının ilk maçında Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Menemen İlçe Stadyumunda oynanan müsabaka iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertli ekip, 4 maçlık aranın ardından sonra puan kaybı yaşamış olurken, ikinci devreye de istediği bir başlangıç yapamamış oldu.

Öte yandan devre arasına play-off hattında giren Menemen FK, Karaman FK beraberliğiyle 32 puana yükselmesine rağmen rakiplerinin kazanmasıyla birlikte averajla play-off barajının dışında kaldı. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta birebir rakibi olan Isparta 32 Spor’u mağlup ederek tekrar üst sıralara yükselmek istiyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası