Ege Postası
Geri

Menemen FK’da işler kötü gidiyor

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.
Menemen FK’da işler kötü gidiyor
Haberler / Spor
21 Eylül 2023 Perşembe 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Menemen FK, ligin ilk 4 haftasında gösterdiği performansla sınıfta kaldı. Lige Karaman FK galibiyetiyle başlayan İzmir ekibi, daha sonra Isparta 32 ve Etimesgut’a mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, tek beraberliğini ise Arnavutköy karşısında aldı. Teknik Direktör Cenk Laleci ve yardımcılarının bu duruma çözüm üretmek için antrenmanlarda yoğun bir program gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Tek hedef galibiyet

Sezona kötü bir başlangıç yaparak beklentileri karışlayamayan Menemen FK’da gözler 24 Erzincanspor müsabakasına çevrildi. Ligde şu ana kadar topladığı 4 puanla 14. sırada yer alan İzmir temsilcisi, lider Kastamonuspor’un 8 puan gerisinde kaldı. Teknik Direktör Cenk Laleci ve yardımcıları, hafta sonu deplasmanda oynanacak 24 Erzincanspor’u hatasız geçerek çıkışa geçmeyi hedefliyor. Muhtemel bir kötü senaryoda ise Laleci ile yolların ayrılmasının gündeme gelebileceği öğrenildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası