Ege Postası
Geri

Menemen FK’nın skor yükü 4 futbolcuda

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen FK'nın bu ligdeki skor yükünü Muhammed Enes Yılmaz, Ferhat Çulcuoğlu, Mertcan Açıkgöz ve Ziya Alkurt çekiyor. Bu sezon sarı-lacivertlilerin kaydettiği 43 golün 22'sine bu dört oyuncu doğrudan katkı verdi.
Menemen FK’nın skor yükü 4 futbolcuda
Haberler / Spor
5 Mayıs 2023 Cuma 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menemen FK, bu sezon ligin belli dönemlerinden inişli-çıkışlı performans sergileyerek önce play-off hattının dışında kaldı, daha sonra orta sıralara geriledi ve düşme korkusu yaşadı. İstikrarsız görüntü çizen İzmir temsilcisinde skor yükünün yarısından fazlasını 4 oyuncu çekiyor. Bu sezon ligde 43 gol atan Menemen FK’nın 23 golünü; Muhammed Enes Yılmaz (7), Ferhat Çulcuoğlu (6), Mertcan Açıkgöz (5) ve Ziya Alkurt (4) kaydetti. Takımının skor yükünü büyük oranda bu 4 futbolcu çekmiş oldu.

Öte yandan İzmir temsilcisinden ara transfer döneminde takımdan ayrılan Ali Özgün’ün de 7 gollük katkısı bulunuyor. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası