Ege Postası
Geri

Menemen'de kupa Altay'ın

Menemen'de düzenlenen Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası'nda zafer Altay'ın oldu. Ege Bölgesi'nden 13 yaş altı 12 takımın katıldığı kupanın finalinde Göztepe'yi 3-2 mağlup eden siyah-beyazlı ekip kupayı müzesine götürdü.
Menemen'de kupa Altay'ın
Haberler / Spor
21 Mart 2017 Salı 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kesik Futbol Sahası'nda düzenlenen turnuvada 36 karşılaşma oynandı. İzmirspor'un üçüncü, Bergama Belediyespor'un dördüncü olduğu organizasyona katılan Bucaspor, Foça Belediyespor, Damlacıkspor, DSİ Spor, Murat Germen Spor, Manisaspor, Pınar Gücü ve Menemen Belediyespor'a da plaket verildi. 

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ödül töreninde yaptığı konuşmada öncelikli hedeflerinin iyi insan yetiştirmek olduğunu, spora özellikle de altyapıya desteklerinin artarak devam edeceğini söyleyerek, "Sadece futbola değil, sporun her türlü dalına destek verme zorunluluğu hissediyoruz. İyi futbolcu, voleybolcu, basketbolcu yetiştirmenin yanında topluma iyi insan kazandırmaktan başka bir hedefimiz yok. Daha çağdaş, daha aydınlık bir Türkiye'de yaşayabilmemiz için çocuklarımıza bu yaşlarda önem vermek boynumuzun borcu" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası