Ege Postası
Geri

Menemen'de 'meclis krizi' tatlıya bağlandı

Menemen Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında 2019 yılı faaliyet raporunda 4 CHP’li meclis üyesinin ret oyu vermesi CHP Menemen İlçe örgütünü harekete geçirdi. CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan, “Parti içi bir meseledir. Meclis üyeleri kendi iradesini ortaya koymuştur. Sonuçta bu sorunu kendi içimizde konuşup çözeriz ki çözdük de” dedi. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy da "Arkadaşlarla görüştük, konuştuk. Sorun çözüldü" dedi.
Menemen'de 'meclis krizi' tatlıya bağlandı
Haberler / Yerel Politika
6 Temmuz 2020 Pazartesi 22:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menemen Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında 2019 yılı faaliyet raporu, 4 CHP'li meclis üyesinin ret oyu vermesinin yankıları devam ediyor. Turan Erdoğan başkanlığında toplanan Menemen İlçe örgütü ret oyu veren meclis üyeleriyle bir araya geldi.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Meclis üyelerinin oturumda iradelerini ortaya koyduklarını kaydeden CHP’li Erdoğan, “Parti içi bir meseledir. Meclis üyeleri kendi iradesini ortaya koymuştur. Sonuçta bu sorunu kendi içimizde konuşup çözeriz ki çözdük de… Kimsenin endişesi olmasın. Cumhuriyet halk partisi büyük bir aile, bu tarz konuları da kamuoyu üzerinden, basın yoluyla değil de aile içerisinde çözülmesi gerekiyor. Sorun çözüldü, bir problem yok” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası