Ege Postası
Geri

Menemen kendini yaktı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sivas Belediyespor'un ardından Tuzlaspor'la da berabere kalan Menemen Belediyespor, bitime 4 hafta kala liderliği Hatayspor'a teslim etti.
Menemen kendini yaktı
Haberler / Spor
9 Nisan 2018 Pazartesi 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

23. haftada Afyonspor'dan koltuğu alan sarı-lacivertliler son 2 karşılaşmada 4 puan bırakarak büyük avantajı kaçırdı. Tüm ipleri Hatayspor'un eline bırakan İzmir ekibi, rakibinin 2 puan gerisine düştü. Uzun süredir yenilgi yüzü görmeyen Menemen Belediyespor'u beraberlikler yaktı. 

Menemen Belediyespor son 7 haftada tam 4 kez eşitliği bozamazken, yalnız 3 maçını kazanabildi. Hatayspor ise 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek müthiş bir seriye imza attı. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk için kalan 4 müsabakada Bodrumspor, Bucaspor (D), Etimesgut Belediyespor (D) ve Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Lider Hatayspor ise İnegölspor (D), Sancaktepe Belediyespor, Amed Sportif (D) ve Afjet Afyonspor'la oynayacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası