Ege Postası
Geri

Menemenli Erhan kayıp

İzmir'in Menemen ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki Erhan T, 67 gün önce ortadan kayboldu. Aile, oğullarının, kandırılıp dağa götürülmesinden endişe ettiklerini belirterek, yetkililerden yardım istedi.
Menemenli Erhan kayıp
Haberler / 3. Sayfa
21 Haziran 2014 Cumartesi 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Menemen’de yaşayan ve Karşıyaka'daki bir pastanede garsonluk yapan Erhan T. (15), 67 gün önce ücretini almak için işyerine gideceğini söyleyip evinden ayrıldı.

Gece geç saatlere kadar oğlunu bekleyen anne Zekiye T., daha sonra polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı aramalardan da sonuç alınamadı. Eşinin vefatından sonra 7 çocuğuyla yaşayan Zekiye T.'nin ve yakınlarının İzmir ve memleketleri Van'daki aramalardan da sonuç elde edilemedi.
 
Dağa mı götürüldü
Son zamanlarda özellikle yaşı küçük gençleri PKK’nın kandırarak dağa götürdüğü haberlerinin sık gündeme gelmesi üzerine Erhan T.'nin ailesi de bu endişeye kapıldı. Yakınları, Erhan T.'nin bu tür etkinliklere katılmadığını vurgularken, büyükbaba İbrahim Yıldız, “Kaybolduktan sonra bir daha kendisine ulaşamadık. Kullandığı telefonlarını kapatmış. Neredeyse, nereye gitmişse, kim kandırmışsa çıkıp gelsin. Genç birisi, kendisine zarar gelmesinden korkuyoruz. Bizim kızmamızdan da çekinmesin, çıkıp gelsin” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası