Ege Postası
Geri

Menemenspor Galip'i istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, transferde hız kesmiyor.
Menemenspor Galip'i istiyor
Haberler / Spor
31 Temmuz 2019 Çarşamba 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tarihinde ilk kez mücadele edeceği 1. Lig için kadrosunu yenileyen sarı-lacivertliler, İstanbulsporlu kanat oyuncusu Halil İbrahim Sönmez ve Gazişehir Gaziantep'in oyun kurucusu Kerim Avcı'nın ardından Osmanlıspor'un tecrübeli orta sahası Galip Güzel'i de renklerine bağlamak için harekete geçti. Sportif Direktör Cenk Laleci'nin 32 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşmeden olumlu ayrıldığı ve en kısa sürede işin resmiyete kavuşacağı bildirildi.

Merzifonspor'da kariyerine başlayan Galip, Fatih Karagümrük, Türk Telekom, Değirmenderespor, Trabzon Karadenizspor, Bandırmaspor, Bakspor, Alanyaspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor ve Adana Demirspor'da da top koşturmuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası