Ege Postası
Geri

Menemenspor'da Samed Ali göze girdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor, koronavirüs salgınının ardından 20 Haziran'da deplasmanda oynayacağı Ekol Hastanesi Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, devre arasında takıma dahil olan golcü Samed Ali performansıyla teknik ekibi umutlandırdı.
Menemenspor'da Samed Ali göze girdi
Haberler / Spor
7 Haziran 2020 Pazar 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Göztepe'den büyük umutlarla kiralanan ancak 6 maçta 1 gol atabilen 24 yaşındaki oyuncu takımın kendi arasında oynadığı hazırlık maçında 4 gol buldu. Hırsı ve isteği ile teknik direktör Cenk Laleci'den tam not alan deneyimli golcü, 'hazırım' mesajını verdi.

Cenk Laleci, Samed Ali'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi. Futbolcunun 2017-2018 sezonunda Menemenspor formasıyla 2. Lig'de 36 maçta 25 gol attığını hatırlatan Laleci, "Oyuncumuz bizde gösterdiği performansla Süper Lig'e, Göztepe'ye transfer oldu. Bu kendisinin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bizde de kalan maçlarda elinden geleni yapacaktır. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kimsede bir sağlık sorununa rastlanmadı. Matematiksel olarak Play-Off umudumuzu koruyoruz. Bunun için sonuna kadar çabalayacağız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası