Ege Postası
Geri

Menemenspor'da şok! 10 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da Covid-19 testi pozitif çıkan 10 kişi, evlerinde karantinaya alındı, tedavi süreci başlatıldı. Kulüpten yapılan açıklamada tüm oyuncular, teknik ekip, sağlık, idari ve destek personeline 12 Ağustos'ta yapılan Covid-19 tanı testinin sonuçlarının alındığı, 9 alt yapı oyuncusu ile bir destek personelinin sonuçlarının pozitif çıktığı kaydedildi. 
Menemenspor'da şok! 10 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı
Haberler / Spor
14 Ağustos 2020 Cuma 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da altyapı oyuncuları ve teknik personele yapılan Covid-19 testlerinin sonuçları belli oldu.

Test sonuçlarına göre 9 altyapı oyuncusu ve bir destek personelinin test sonucunun pozitif çıktığı bildirildi. Menemenspor'dan yapılan açıklamada, "Tüm oyuncularımız, teknik direktörümüz Cenk Laleci ve yardımcıları, sağlık, idari ve destek personel çalışanlarımıza 12 Ağustos tarihinde Covid-19 tanı testi yapılmıştır. Alt yapı oyuncularımızdan 9 kişinin ve bir destek personelimizin Covid-19 test sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Testte pozitif çıkan oyuncularımız ve destek personelimiz ev izolasyonuna alınmış ve tedavilerine başlanmıştır. Konu hakkında gelişme oldukça tekrardan kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası