Ege Postası
Geri

Menemenspor geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkardı

TFF 1. Lig'in 15. haftasında Menemenspor ile Keçiörengücü karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Menemenspor geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkardı
Haberler / Spor
6 Aralık 2021 Pazartesi 22:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1. Lig’in 15’inci hafta mücadelesinde Nasadoge Menemenspor evinde Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kaldı. İzmir ekibi 1-0 öne geçip, 2-1 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkardı.

Maçta gol perdesini 6. dakikada Menemenspor forması giyen Ahmet Sagat açtı. Bu gole yanıt 9'da Olawoyin'den geldi ve durumu 1-1'e eşitledi. Keçiörengücü'nde 25. dakikada Djibrilla sahneye çıkıp konuk ekibi 2-1 öne geçirdi. Maçta son sözü 88'de penaltıdan Mazlum Demir söyledi: 2-2.

Keçiörengücü'nde Berkan Turan 88'de çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Menemenspor 18 puana, ilk dış saha puanını elde eden düşme hattındaki Keçiörengücü ise 14 puana ulaştı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada orta alandan gelişen Menemenspor atağında Abdullah’ın ceza yayı önünden attığı ara pasta topla buluşan Ahmet, düz bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0

9. dakikada Menemenspor savunmasından topu kapan Olawoyin, ceza sahası yayından attığı sert şutla meşin yuvarlağı kalecinin sağından filelere gönderdi. 1-1

25. dakikada orta alandan gelişen Keçirengücü atağında Mehmet’in uzun topuna yükselen Djibrilla, kafa vuruşuyla topu kalecinin üstünden ağlara gönderdi. 1-2

87. dakikada Menemensporlu Rasheed, Ankara Keçiörengücü ceza sahasında Haşim ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakem penaltı kararı verdi.

88. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Mazlum, topu ağlarla buluşturmayı başardı. 2-2

88. dakikada Ankara Keçiörengücü’nde hakeme itirazlarda bulunan Berkan Turan, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Stat: Menemen İlçe

Hakemler: Turgut Doman, Serdar Diyadin, Cemal Alpay

NasaDoge Menemenspor: Batuhan Ahmet Şen, Sinan Akgöl, Mazlum Demir, Ömer Şahbaş (Dk. 88 Oğuzhan Çapar), Mete Çelik, Muhammed Himmet Ertürk (Dk. 73 Toni Gomes), Adamu, Emre Özer (Dk. 79 Batuhan Kırdaroğlu), Sabbah (Dk. 46 Akanbi), Abdullah Aydın (Dk. 73 Emir Şenocak), Ahmet Sağat

Ankara Keçiörengücü: Hüseyin Yılmaz, Abdulkadir Korkut, Mehmet Tayfun Dingil, Fatih Selimhan Solmaz, Muharrem Cinan, Eze, Ackah (Dk. 83 Haşim Arda Sarman), Taşkın Çalış (Dk. 72 Berkan Burak Turan), Djibrila (Dk. 60 Uğur Utlu), Olawoyin, Hamza Gür (Dk. 60 Isgandarli)

Goller: Dk. 6 Ahmet Sağat, Dk. 88 Mazlum Demir (Penaltıdan) (NasaDoge Menemenspor), Dk. 9 Olawoyin, Dk. 25 Djibrila (Ankara Keçiörengücü)

Kırmızı kartlar: Dk. 54 Serhat Kartal (Yardımcı antrenör) (NasaDoge Menemenspor), Dk. 89 Berkan Burak Turan (Ankara Keçiörengücü)

Sarı kartlar: Dk. 4 Adamu, Dk. 47 Mazlum Demir (NasaDoge Menemenspor), Dk. 76 Isgandarli, Dk. 90+6 Haşim Arda Sarman (Ankara Keçiörengücü)

Dilaver Mutlu: “Futbolda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin"

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, 2-2 berabere kaldıkları Ankara Keçiörengücü maçının ardından yaptığı açıklamada, devre arasında iyi hamleler yaptıklarını ve maçı çevirmeyi başardıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Nasadoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu mücadeleyi değerlendirdi.

Dilaver Mutlu, “Bugün son derece çekişmeli, mücadeleci bir müsabaka oynadık. İlk yarıda öne de geçtik ama iki tane ferdi hatadan yediğimiz gollerle geriye düştük. Devre arasında iyi hamleler yaptığımızı düşünüyoruz. İkinci yarıda neredeyse tek kale maç oynadık. Son dakikalarda da olsa golü bulduk. 2-2'den sonra 3'üncü golü de bulabilirdik. Ama futbolda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin; biz de en azından kaybetmedik. 3-4 haftadır maç kaybetmiyoruz. İnşallah iyi gidişatımızı Tuzla maçıyla da devam ettiririz“ dedi.

Taner Taşkın: ''2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz''

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Menemenspor maçının ardından yaptığı açıklamada, " 2 haftadan beri aleyhimize verilen ağır kararlar var. Hayati maçlara çıkıyoruz. Hakemlerimizin bundan sonraki maçlarda daha doğru kararlar vermelerini rica ediyoruz" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın mücadeleyi değerlendirdi.

Taner Taşkın, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, “Mutlak galibiyet parolası ile geldiğimiz Menemen'den 1 puanla dönüyoruz. 2 haftadan beri kalemizde şanssız goller görüyoruz. Bugün de yine böyle oldu. Ama reaksiyon verdik ve devreyi 2-1 önde kapatmayı becerebildik. İkinci devrede oyunu tuttuğumuz dakikalar vardı fakat iki merkez orta sahamız Ackah ve Taşkın'ın sakatlanması oyun planlarımızı bozdu diyebilirim. Biz 2-1 galipken, iyi de bir atağa çıkarken, rakip savunmacı Mazlum Demir'in topu elle kestiğinde ikinci sarı kartla oyundan atılması gerekiyordu. Fakat hakem bunu es geçti. Dördüncü hakemi de uyarmama rağmen oyuncu atılmadı. Maalesef aynı oyuncu bize penaltıdan gol attı ve maç 2-2 sonuçlandı. 2 haftadan beri aleyhimize verilen ağır kararlar var. Hayati maçlara çıkıyoruz. Hakemlerimizin bundan sonraki maçlarda daha doğru kararlar vermelerini rica ediyoruz. Biz bugün buradan 1 puanla ayrıldık. Deplasmanda alınan 1 puan her zaman artıdır. Ama tabi ki 2 puan kaybettiğimiz için de üzgünüz. Oyun ritmimiz gayet iyi, mücadelemiz gayet iyi ancak kadro derinliğimizin çok iyi olduğunu söyleyemem. O yüzden devre arasına kadar toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplamayı bekliyoruz“ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası