Ege Postası
Geri

Menemenspor zorlu deplasmanda

TFF 1. Lig'de son maçlarda Osmanlıspor ve Adana Demirspor'a yenilerek Play-Off hattının gerisinde kalan Ekol Göz Menemenspor yarın zirve hesapları yapan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda Cihan Aydın'ın düdük çalacağı müsabaka saat 14.00'te başlayacak.
Menemenspor zorlu deplasmanda
Haberler / Spor
29 Şubat 2020 Cumartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konuk sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan sağ bek Rıdvan forma giyemeyecek. Kart cezası sona eren sol bek Ercan ise görev verilmesi halinde sahadaki yerini alabilecek.  

Teknik Direktör Cenk Laleci, Erzurumspor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını söyledi. Genç teknik adam, "Kötü gidişata dur demek için sahaya çıkacağız. Zor bir maç olacak. Erzurumspor'un da tıpkı bizim gibi şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Kıran kırana bir maç bekliyoruz. Ben takımıma inanıyorum. İyi bir skor alıp evimize döneceğiz" dedi. Sezonun ilk yarısında Menemen İlçe Stadı'nda oynanan maçta gol sesi çıkmamıştı. 

MENEMENSPOR

Selmani - Ali Keten, Trtovac, Domgjonas, Ercan, Taşkın, Murat Erdemir, Mehmet, Mustafa, Samed Ali, Ali Özgün

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası