Ege Postası
Geri

Meral Akşener, İYİ Parti’nin Tire adayını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin İzmir Tire Belediye Başkan adayının Salih Atakan Duran olduğunu açıkladı. Akşener, "Şimdi Atakan'ın özelliği şu: Atakan dün olduğu gibi dün de öldürmek kaydıyla saldırıya uğramıştı partimiz kurulduğunda. O zaman kafasını eğmedi öne, korkmadı en önemli özelliklerinden birisi o bugün de net bir şekilde tek başımıza girdiğimiz bir seçimde Atakan 'ben varım' dedi. Kendisini şahsen ve partimiz üzerinden tartıya koydu. Bunu hiç unutmayacağım. İnanıyorum ki Tire de unutmayacak. Çalmadı, çaldırmadı" dedi.
Meral Akşener, İYİ Parti’nin Tire adayını açıkladı
Haberler / Politika
31 Ocak 2024 Çarşamba 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partilerde aday mesaisi tüm hızıyla sürüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te partinin grup toplantısında konuştu; Akşener, bazı belediye başkan adaylarını açıkladı.

Akşener, yılan hikayesine dönen Tire Belediye Başkan Adaylığı için Salih Atakan Duran'ı aday gösterdi.

Atakan Duran'ın ismi bir süre MHP ile anılmıştı.

Tire'ye yeni dönemde tekrar aday gösterilen Salih Atakan Duran şunları söyledi:

" Beni bu makama tekrar layık görerek aday gösteren başta Sayın Genel Başkanım Meral Akşener ve tüm partili yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi arz ediyorum. Görev süremiz dahilinde mesleki tecrübemizi Tireli hemşehrilerimizin emrine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde de mesleki tecrrübemizin yanında geçen 5 yılda edindiğimiz belediyecilik tecrübesiyle şehr-i muazzam, taht-ı kadim, yeşil Tire'nin güzel insanlarına en iyi şekilde hizmet edeceğimizi buradan tüm Tireli hemşehrilerimize müjdelemek istiyorum"

Öte yandan Meral Akşener Duran'ın göstermiş olduğu kararlılık nedeniyle teşekkür ederek şunları söyledi:

"Atakan için bir kelam etmem lazım. Biz 2019'da İzmir'de biliyorsunuz ortak girmiştik ve Atakan kardeşim seçildi. Şimdi tek başımıza seçime gidiyoruz ve çoğu yerde bu konumdaki arkadaşlarımız, ilçe belediyelerine seçilmiş olanların büyük bir çoğunluğu 'ben bir daha seçilemem' endişesiyle eyvallah yaptılar.

BAŞINI ÖNE EĞMEDİ

Şimdi Atakan'ın özelliği şu: Atakan dün olduğu gibi  dün de öldürmek kaydıyla saldırıya uğramıştı partimiz kurulduğunda. O zaman kafasını eğmedi öne, korkmadı en önemli özelliklerinden birisi o bugün de net bir şekilde tek başımıza girdiğimiz bir seçimde Atakan 'ben varım' dedi.

BUNU HİÇ UNUTMAYACAĞIM

Kendisini şahsen ve partimiz üzerinden tartıya koydu. Bunu hiç unutmayacağım. İnanıyorum ki Tire de unutmayacak. Çalmadı, çaldırmadı. "

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası