Ege Postası
Geri

Meral Akşener İzmir’e geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, 7 Mayıs’ta İzmir’e gelecek ve Gündoğdu Meydanı’nda miting yapacak. Meral Akşener'in İzmir'e geliş tarihi belli oldu
Meral Akşener İzmir’e geliyor
Haberler / Politika
23 Nisan 2016 Cumartesi 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in, olağanüstü kurultaya hazırlık amacıyla gerçekleştirdiği il ziyaretleri devam ediyor. 15 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan Kurultay'dan 1 hafta önce İzmir’e gelerek partililerle buluşacak. Kurultay çalışmalarına imzaları ile destek verdikleri için görevden alınıp teşkilatları kapatılan illere ziyaret programlarını tamamlayan Akşener, 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü İzmir'de olacak.

Gittiği her yerde yoğun ilgi ve coşku ile karşılanan Meral Akşener’in uygun ve yeterli salon temin edilemediği için Gündoğdu Meydanı’nda miting yapacağı öğrenildi.

Bölge delegeleri, STK'lar, Kadın Kuruluşları ve Kanaat Önderleri ile de çeşitli toplantılara katılacak olan Akşener daha sonra Aydın'a hareket edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası