Ege Postası
Geri

Meral Akşener: Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'nin iktidara geldiğinde çözmeyi vaat ettiği 3 sorunun devam ettiğine vurgu yaparak, "Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz. Bizim vaadimiz, bizim anlayışımız, bizim sözümüz. Her daim adalet, bereket, çevre, huzur. Biz bu yola milletimiz için çıktık. Biz bu yola Türkiye için çıktık” ifadelerini kullandı.
Meral Akşener: Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz
Haberler / Politika
17 Eylül 2021 Cuma 21:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda, “Günümüz Türkiye'sinde bitmeyip artan şeylerin yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar” olduğuna vurgu yapıldı.

“HER DAİM ADALET, BEREKET, ÇEVRE, HUZUR”

Yayınlanan videoda Akşener'in, “Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz. Bizim vaadimiz, bizim anlayışımız, bizim sözümüz. Her daim adalet, bereket, çevre, huzur. Biz bu yola milletimiz için çıktık. Biz bu yola Türkiye için çıktık” ifadeleri yer aldı.

Akşener, sosyal medya paylaşımında ise “Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklara karşı mücadele vadeden partinin, 19 yıllık iktidarında zamanla 3Y'yi vizyon haline getirdiğini gördük. Bu köhne zihniyete karşı Adalet, Bereket, Çevre, Huzur vadederek, daha aydınlık yarınlar görmek için, daha güçlü bir Türkiye için” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası