Ege Postası
Geri

Meral Akşener erken seçim için meydan okudu

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Bakırköy İlçe Binası'nın açılışında konuştu. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili meydan okuyan Akşener "Seçimi ne zaman isterlerse yapsınlar. Cumhurbaşkanlığını alacağız. Ve İYİ Parti iktidar olacak" dedi.
Meral Akşener erken seçim için meydan okudu
Haberler / Politika
17 Nisan 2018 Salı 23:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Bakırköy İlçe Binası’nın açılışını yaptı.

Bakırköy İlçe Binası’nın açılışı öncesi saat 16.00’da otobüs üzerinden partililere seslenen Akşener, “İster 26 Ağustos’ta, isterse Kasım’da, isterse 2019’da, canları ne zaman istiyorsa yaptıkları seçimlerde milletimizin bize söylediklerini, dertlerini projelendirip bu milletin çaresi olmak üzere seçime gireceğiz. Ve inanıyorum ki; Allah’ın izni ve sizin teveccühünüzle Cumhurbaşkanlığını alacağız. Ve İYİ Parti iktidar olacak. İktidar olduktan itibaren de; kayırmacılığı, yolsuzluğu ve ortadan kopukluğu ortadan kaldıracak.

“TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ İTTİFAK UZMANI SAYIN ERDOĞAN’DIR”

İktidar olduğumuz gün Olağan Üstü Hal kalkacak. Biz milletimizde, gencimizden korkmuyoruz. Bize ittifak yapacak mısını? diye soruyorlar. Biz ittifakı ittifak uzmanlarına bıraktık. Türkiye’nin en önemli ittifak uzmanı Sayın Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.

Akşener daha sonra parti yöneticileriyle birlikte ilçe binasının açılışını yaptı.

DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası