Ege Postası
Geri

Merhum Başbakan adını taşıyan ilçede anılacak!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları, 27 Mayıs 1960 ihtilalinin yıl dönümünde merhum Başbakan Adnan Menderes’i kendi adını taşıyan Menderes ilçesinde anacak. 27 Mayıs salı günü Menderes Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Menderes ve arkadaşlarının Yassıada günleri,idama gidişi Menderes ve Karabağlar gençlik kolları üyeleri tarafından tiyatro oyunuyla sahnelenecek.
Merhum Başbakan adını taşıyan ilçede anılacak!
Haberler / İzmir
25 Mayıs 2014 Pazar 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - 27 Mayıs darbesinin ardından 1961 tarihinde asılarak idam edilen merhum Başbakan Adnan Menderes, AK Parti İzmir Gençlik Kolları tarafından kendi adını taşıyan Menderes ilçesinde anılacak. 27 Mayıs salı Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Menderes ve arkadaşlarının Yassıada günleri,idama gidişi Menderes ve Karabağlar  gençlik kolları üyeleri tarafından tiyatro oyunuyla sahnelenecek.  Anma gecesinde Menderes ve arkadaşları ile Soma’da hayatını kaybeden maden işçileri için Kuran okutulacak.

Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, anma etkinliği ile ilgili olarak şunları söyledi; “ Eski Başbakanlardan merhum Adnan Menderes’i kendi adını taşıyan  ilçede anmak anlamlı. Cumhuriyet tarihimizde Menderes’li dönemin önemli bir yeri var. Referans aldığımız bir değer. Milletin yüreğinde yer etmiş bir isim. Menderes ve Karabağlar gençlik kollarımız dolu dolu bir anma programı hazırladı” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası