Ege Postası
Geri

Merkez Demokrasi Evi açılıyor

Referandum sürecinde 'hayır'ın lokomotifi olan CHP, İzmir'de ilçelerde demokrasi evleri açarken, Merkez Demokrasi Evi bugün açılıyor. Demokrasi evinin başında duracak isim ile ofiste ne tür çalışmalar yapılacağı netleşti. Merkez Demokrasi Evi açılıyor
Merkez Demokrasi Evi açılıyor
Haberler / İzmir
14 Mart 2017 Salı 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Referandum sürecinde 'hayır' cephesinin lokomotifi olan CHP, İzmir'de ilçelerde demokrasi evlerini bir bir açarken, Merkez Demokrasi Evi ise bugün (Çarşamba) açılıyor.

Çankaya’daki Kent Müzesi'nin tam karşısındaki Ragıp Şamlı İş Merkezi'nin zemin katındaki ofis kiralanarak  demokrasi evine dönüştürülmüştü.

Tüm masrafları CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından karşılanan ofiste herhangi bir parti bayrağı ya da parti logosu yer almayacak. Demokrasi evinin dışında referandum oylaması kampanyası için hazırlanan üzerinde "Geleceğim için hayır" yazılı kız çocuğu ve güneşin olduğu logo yer aldı. Ayrıca iletişim numarası da demokrasi evinin tabelasında yer alırken, anayasa değişikliği teklifine neden hayır denmesi gerektiğini anlatan ifadeler de ofisin dış cephesine yazıldı.

DEMOKRASİ EVİNİN BAŞINA ÖZÇİFTÇİ

Demokrasi Evi'nin başında yer alacak isim de belli oldu. Çeşitli STK'ların temsilcileri ile 'hayır'a destek veren partilerden isimlerin aktif görev alacağı Merkez Demokrasi Evi'nin başında CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi olacak.

Ege Postası'na demokrasi evi ile ilgili açıklamalarda bulunan Özçiftçi, demokrasiye sahip çıkmak isteyen, 'hayır' diyen herkesin demokrasi evine gelip toplantı yapabileceğini, çalışmalardan yararlanabileceğini söyledi. 

Özçiftçi; "Demokrasi evinde her gün toplantı yapacağız. Buradan 'hayır' diyen herkese lojistik destek sağlayacağız. Broşürlerimiz var. Buradan gelip alabilirler. Burada iki toplantı salonumuz var. Barkovizyondan anayasa değişikliği teklifini anlatacağız. Hem kafasında soru işaretleri olanları aydınlatacağız hem de alanda 'hayır'ı anlatacak kişileri detaylı bilgilendirmiş olacağız. Sosyal medya grubumuz var. Aktif olacaklar. Sloganlarımızı görsellerimizi sosyal medyadan yayacaklar. Ayrıca medya takip ekibi kurduk. Her gün çıkan haberler değerlendirilecek. Ekip işi olacak burada. Çeşitli STK'lardan partilerden temsilcilerle birlikte 17 Nisan sabahına kadar aktif ve uyumlu şekilde çalışacağız" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası