Ege Postası
Geri

Merkezefendi Belediyesi'ne operasyon: Başkan Yardımcısı gözaltına alındı!

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Emrah K. de bulunduğu 13 kişi, 'rüşvet' ve 'ihaleye fesat karıştırma' suçlarından gözaltına alındı.
Merkezefendi Belediyesi'ne operasyon: Başkan Yardımcısı gözaltına alındı!
Haberler / Güncel
15 Mayıs 2026 Cuma 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik inceleme başlatıldı.

Soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bugün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Operasyonda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Emrah K.'nin de bulunduğu belediye çalışanları ve firma yetkililerinin yer aldığı toplam 13 kişi, 'rüşvet' ve 'ihaleye fesat karıştırma' suçlarından gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin belediyede ve şüphelilerin evlerinde arama yaptığı, bulanan delillere el konulduğu belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası