Ege Postası
Geri

Meryem Uzerli kapıda kaldı

Magazin muhabirlerine görüntü vermek isteyen Meryem Uzerli otel yönetimini adeta ayağa kaldırdı.
Meryem Uzerli kapıda kaldı
Haberler / Magazin
27 Nisan 2015 Pazartesi 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muhteşem Yüzyıl dizisinden tükenmişlik sendromu ile ansızın ayrılan ve ardından Can Ateş’le olan birlikteliğinden çocuğu olan Meryem Uzerli tekrar Türkiye’ye geldiğinden beri gündemden düşmüyor. Adı ilk olarak Ozan Güven’le anılan Uzerli daha sonra aynı filmde rol alacağı Murat Yıldırım ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti ve görüntülenmişti.

Önceki gün Orion Film Stüdyoları’nda yapılan çekimlerin ardın oteline dönen oyuncu adeta kriz geçirdi. Tarabya’daki oteline girmek isteyen Meryem Uzerli kapıda bekleyen basın mensuplarını görünce ne yapacağını şaşırdı. Yaklaşık bir saat vip aracı ile tur atan ve otele girmeye çalışan Meryem Uzerli otel yönetimini adeta ayağa kaldırdı. Otoparktan girmek isteyen oyuncu kapıların açılmasını beklerken Tarabya sahilinde tur attı. Basın mensupları ile köşe kapmaca oynayan Meryem Uzerli otel yönetiminin müdahalesinin ardından otele giriş yapabildi. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası