Ege Postası
Geri

Meteoroloji’den İzmir uyarısı: Şiddetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir'de şiddetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Gece saatlerinde başlayıp gün boyu etkili olması beklenen yapılarda vatandaşlara su baskını, yıldırım ve hortum uyarısı yapıldı.
Meteoroloji’den İzmir uyarısı: Şiddetli yağış geliyor
Haberler / İzmir
18 Mart 2021 Perşembe 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Şubat ayının başında etkili olan şiddetli sağanak yağışta sel felaketi yaşayan İzmir, Şubat ayını ve Mart ayının başını kurak geçirmişti.

Yeni haftaya yağışlarla başlayan ve hafta boyunca yerel yağışların olduğu İzmir’de yarın için şiddetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinde başlamak üzere gün boyu etkili olacak şiddetli yağışta vatandaşları su baskınları, yıldırım ve hortum gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü yağışların, İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa'nın güneybatısında (il merkezi, Turgutlu, Ahmetli, Salihli ve Gölmarmara) yerel kuvvetli olması beklediğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyılarda hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası