Ege Postası
Geri

Mezar yeri belli oldu

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ölümü halinde Kayseri’ye gömülmek istediğini, bu nedenle kendisi için şehir mezarlığının girişinde devlet mezarlığı hazırlanacağını söyledi.
Mezar yeri belli oldu
Haberler / Politika
25 Eylül 2014 Perşembe 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçireceklerini anlatan Başkan Mehmet Özhaseki şunları söyledi:
"Onbirinci Cumhurbaşkanımız, Kayseri’ye son gelişlerinde mezarının Kayseri’de olması konusunda bize Allah gecinden versin vasiyet gibi sözler sarf etti. Sayın Gül, baba ocağı Kayseri’yi çok sevdiğini ve o nedenle mezarının burada olmasını istediğini söyledi. Onun bu sözleri üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi’nden karar alıp, Şehir Mezarlığı’nın girişindeki taziye evinin hemen arkasındaki yeşil alanda devlet mezarlığı oluşturacağız.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde Kayseri’yle çok ilgilendiğini belirten Özhaseki, "Her sıkıntımızda onun kapısını çaldık" diye konuştu. (HÜRRİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası