Ege Postası
Geri

Millet iradesi asla yenilmeyecektir

İzmir Mardinliler Fedreasyonu (İMAF) Eski Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, "Darbeci zihniyet karşısında millet iradesi asla yenilmeyecektir" dedi. 
Millet iradesi asla yenilmeyecektir
Haberler / Güncel
16 Temmuz 2016 Cumartesi 21:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İMAF Eski Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, 15 Temmuz akşamında gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili bir açıklama yaptı. Irmak, Türkiye'nin 100 yıla yaklaşan demokrasi birikimi olduğuna değinerek, "Türkiye ilk defa darbe girişimi ile karşılaşmıyor. Ancak şükürler olsun ki, millet iradesi artık darbeye dur diyecek iradeyi göstermektedir. 15 Temmuz akşamı siyasi iktidar, muhalefet, basın ve tüm milletin ortaya koyduğu tavır, Türkiye'nin demokrasi mücadelesinin geldiği noktayı göstermiştir" diye konuştu. 
Irmak, darbe girişimi nedeniyle yaşanan acı olaylara da dikkat çekerek, "Hayatını kaybeden insanlarımız ve şehitlerimiz için derin üzüntü duymaktayız. Onlar demokrasi şehididir ve millet iradesinin sembolü olmuşlardır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah ülkemize ve milletimize bu acıları bir daha yaşatmasın" ifadesine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası