Ege Postası
Geri

Milletvekili Böke'den çarpıcı '630' yorumu

CHP'de değişim isteyen İzmir'in iki milletvekilinden Selin Sayek Böke, Twitter hesabından "Türkiye’de değişim için CHP’de değişim diyen iradenin yansımasıdır 630 imza. Değişim umuttur" şeklinde paylaşım yaptı. Öte yandan CHP PM Üyesi Erdal Aksünger'den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na kurultayı toplaması çağrısı geldi. Milletvekili Böke'den çarpıcı '630' yorumu
Milletvekili Böke'den çarpıcı '630' yorumu
Haberler / Politika
2 Ağustos 2018 Perşembe 18:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, muhaliflerin topladıkları imzaları Genel Merkez'e teslim etmesinin ardından Twitter'dan çarpıcı bir paylaşımda bulundu. 

Böke, sosyal medya hesabından "Rejim değişti. Ekonomi, hukuk, dış politika yangın yeri. Yeni bir siyasete ihtiyacı var Türkiye’nin. Umudun adresini CHP yapmak için, Türkiye’de değişim için CHP’de değişim diyen iradenin yansımasıdır 630 imza. Değişim umuttur!" ifadelerini paylaştı.  

AKSÜNGER'DEN KURULTAY ÇAĞRISI

CHP PM Üyesi Erdal Aksünger'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kurultayı toplaması çağrısı geldi. Aksünger twitter'dan, “Sayın Genel Başkanım, Partiyi de,Kurultayı da toplayın lütfen. Parti büyüklerimizi çağırın.Size liderliğinizi ve büyüklüğünüzü bu şekilde gösterebilme şansı geldi önünüze. Pazartesi en güzel gündü ,olmadı. Yanınızdaki arkadaşları dinlemeyin lütfen.” paylaşımında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası