Ege Postası
Geri

Milli Yol Sözcüsü Ekşi: Kimi destekleyeceğimizi bu hafta açıklayacağız

Milli Yol Partisi Sözcüsü Yunus Ekşi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekleyeceklerine ilişkin çıkan haberlere dair; “Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kimi destekleyeceği kararı olmadığı halde kamuoyunda çıkan haberler asılsızdır. Bu hafta içerisinde Milli Yol Partisi kararını açıklayacaktır” açıklamasını yaptı.
Milli Yol Sözcüsü Ekşi: Kimi destekleyeceğimizi bu hafta açıklayacağız
Haberler / Politika
3 Nisan 2023 Pazartesi 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Yol Partisi Sözcüsü Yunus Ekşi, partisinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destekleyeceği adayın belirlendiğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Seçimlerde kimi destekleyeceklerini bu hafta kamuoyu ile paylaşacaklarını duyuran Ekşi, konuya ilişkin bugün yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“MİLLİ YOL’UN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE KİMİ DESTEKLEYECEĞİNE İLİŞKİN ÇIKAN HABERLER ASILSIZ, KARAR BU HAFTA AÇIKLANACAK”

“Türkiye de ki siyasal tıkanmışlığın aşılması için; Milli Yol Partisi kuruluş felsefesi çerçevesinde siyasal çalışmalarına devam etmektedir. Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir kararı yokken, bu çalışmaları üzerinden, kamuoyunda Cumhurbaşkanlığı desteği konusunda algı oluşturulmak istenmektedir. Milli Yol Partisi’nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda kimi destekleyeceği kararı olmadığı halde kamuoyunda çıkan haberler asılsızdır. Bu hafta içerisinde Milli Yol Partisi kararını açıklayacaktır.” (ANKA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası