Ege Postası
Geri

Minibüsle otomobil çarpıştı:2 ölü 3 yaralı

MANİSA'da, minibüs ile otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 2 öldü, 3 kişi de yaralandı.
Minibüsle otomobil çarpıştı:2 ölü 3 yaralı
Haberler / Ege
5 Eylül 2012 Çarşamba 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 
MANİSA-Kaza, saat 18.30 sıralarında, İstanbul-İzmir Karayolu Manisa çıkışında meydana geldi. Manisa'dan İstanbul yönüne giden Sebati Baykal'ın (63) kullandığı 45 EE 646 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Ahmet Solmaz (39) yönetimindeki 34 FM 0367 plakalı otomobil çarpıştı. Savrulan otomobil yol kenarındaki demir korkuluklara çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Solmaz ile arkasında oturan oğlu Yılmaz Solmaz (18) araçta sıkışarak olay yerinde öldü. Yaralanan otomobil sürücüsünün eşi Nedime Solmaz, arkasında oturan kızı Merce Solmaz ile minibüs şoförü Sebati Baykal kaza ihbarı üzerine gelen acil yardım ekiplerince Manisa Devlet Hastanesi ile Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza yapan araçlar yoldan çekici ile kaldırıldı. İstanbul- İzmir Karayolu'nda trafik bir süre İzmir yönüne yan yoldan verildi.
 
ÖLÜ SAYISI 3'E ÇIKTI
 
Manisa'da, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan minibüs şoförü Sebati Baykal da tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası