Ege Postası
Geri

Miniklere, Başkan Tosun’dan altın öğütler

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili ilçesinde bulunan Kabakum Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi
Miniklere, Başkan Tosun’dan altın öğütler
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Haziran 2015 Pazartesi 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ziyaret ettiği Kabakum Ortaokulu'nda öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek, onlara hayatından kesitler paylaştı.
 
Deneyimlerini Paylaştı
 
Ankara Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarındaki anılarıyla, Veteriner Hekimlik deneyimlerini Kabakum Ortaokulu öğrencileriyle paylaşan Başkan Tosun, minik öğrencilere gelişimleri ve eğitim planlarına dair altın öğütlerde bulundu. Ziyarette Başkan Tosun'a CHP'li Belediye Meclis Üyesi Avukat Çiğdem Elibol’da eşlik etti.
 
“Başarının Sırrı Çok Çalışmaktır”
 
Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçeyi karış karış gezen ve 7'den 70'e herkesin dilek, temenni ve önerilerini yerinde dinleyen Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, son olarak Dikili Kabakum Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Tosun, okul yönetimi tarafından gerçekleştirilen bir proje kapsamında öğrencilerle söyleşi yaptı. Minik öğrencilere eğitim sürecindeki ve kariyer seçimindeki başarının düzenli ve çok çalışmaktan geçtiğini kaydeden Bakan Tosun, kendi deneyimlerini aktardı, belediye çalışmaları ve minik öğrencilere yönelik projeler hakkında da bilgi verdi.  Başkan Tosun konuşmasının ardından minik öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.
 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un ardından öğrencilerle buluşan Dikili Belediyesi meclis Başkanvekili Avukat Çiğdem Elibol da öğrencilere hem mesleki hem de eğitim hayatına dair paylaşımlarda bulundu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası