Ege Postası
Geri

Mirkelam Frankie İstanbul’da sahne alacak

Türk pop müziğinin enerjik ismi Mirkelam, 29 Mart Pazar gecesi ‘Timeless Moments’ta izleyicilerine keyifli saatler yaşatacak.
Mirkelam Frankie İstanbul’da sahne alacak
Haberler / Magazin
28 Mart 2015 Cumartesi 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mirkelam’ın zamana meydan okuyan şarkıları ve Frankie İstanbul’un leziz menüsü, iyi müzik ve iyi yemeği bir arada deneyimlemek isteyenleri bekliyor…
Frankie İstanbul’un klasikleşen müzik ziyafetleri hız kesmeden devam ediyor.
Zamana meydan okuyan sanatçıları ‘Timeless Moments’ sahnesinde konuk eden Frankie İstanbul, Türk pop müziğinin dinamik ve eğlenceli şarkıları ile öne çıkan ismi Mirkelam’ı ağırlayacak. 29 Mart Pazar gecesi Frankie İstanbul’un konukları, Mirkelam’ın en popüler ve unutulmaz şarkılarıyla müziğe doyacak.
‘Tavla’, ‘ Hatıralar’ , ‘Unutulmaz’, ‘Kokoreç’, ‘Bi Fotoğraf Çekinebilir miyiz'’, ‘Her Gece’, gibi pop müziğine damga vuran şarkıları ile bilinen Mirkelam, eşsiz sesi ve yorumu ile ‘Timeless Moments’ sahnesinde izleyenlere benzersiz bir müzik ziyafeti yaşatacak.
Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Mirkelam ile ‘Timeless Moments’ performanslarına devam eden Frankie İstanbul; eşsiz manzarası, leziz menüsü ve her damak zevkine uygun şarap mönüleri ile ‘Zamansız Sanatçıları’ her ay konukları ile buluşturmaya devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası