Ege Postası
Geri

Mısır ordusu, çatışmaları durdurmak için göstericilere müdahale edecek

Mısır ordusu, başkent Kahire’de karşı görüşlü göstericiler arasında çıkan çatışmaları durdurmak için olaylara müdahale edeceğini açıkladı.Bu arada Kahire’nin merkezinde yaşanan çatışmalarda ölü sayısının 17’ye yükseldiği...
Mısır ordusu, çatışmaları durdurmak için göstericilere müdahale edecek
Haberler / Dünya
6 Temmuz 2013 Cumartesi 00:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır ordusu, başkent Kahire’de karşı görüşlü göstericiler arasında çıkan çatışmaları durdurmak için olaylara müdahale edeceğini açıkladı.

Bu arada Kahire’nin merkezinde yaşanan çatışmalarda ölü sayısının 17’ye yükseldiği bildirildi. Mısır devlet televizyonu, Sağlık Bakanlığı’nın Tahrir meydanı yakınındaki çatışmalarda ölü sayısının 17’ye yükseldiği bilgisini verdiği duyurdu.

Öte yandan askeri zırhlı araçların Tahrir’e doğrun gittiği, karşıt göstericilerin de bu araçlara binere Mursi taraftarlarının üzerine geldiği ifade ediliyor.

Mursi taraftarları ile karşıt göstericiler arasında Tahrir meydanı yakınındaki 6 Ekim köprüsünde çatılma yaşanırken, göstericiler bir birine taş ve havai fişek attı. Mursi taraftarlarının ise bölgeden çekildiği aktarılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası