Ege Postası
Geri

Mısır’da yürüyüşlerin bugün de devam etmesi bekleniyor

Mısır’da İçişleri Bakanlığı’nın uyarılarına rağmen, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarının bugün de yürüyüş ve oturma eylemine devam etmesi bekleniyor. Mısır’da 3 Temmuz’da yaşanan askeri darbeden bu yana Mursi...
Mısır’da yürüyüşlerin bugün de devam etmesi bekleniyor
Haberler / Dünya
2 Ağustos 2013 Cuma 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır’da İçişleri Bakanlığı’nın uyarılarına rağmen, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarının bugün de yürüyüş ve oturma eylemine devam etmesi bekleniyor.

Mısır’da 3 Temmuz’da yaşanan askeri darbeden bu yana Mursi taraftarları Kahire’deki Rabiatül Adeviyye meydanında oturma eylemi yapıyor. Göstericiler, Mursi’nin göreve iadesini talep ediyor.

Mısır İçişleri Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada, göstericilerin meydanı boşaltmasını istemişti. Mısır güvenlik güçlerinin göstericileri dağıtmak için müdahalede bulunması beklenirken, bunun ne zaman yapılacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Mısır’da güvenlik güçlerinin Mursi taraftarlarına müdahalesi ve karşıt görüşlü gruplar arasında yaşanan çatışmalarda son bir ayda 250’den fazla kişi öldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası