Ege Postası
Geri

Mısırlı gösterici gözyaşları içinde Erdoğan'a seslendi

Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Mısırlılar, ülkelerindeki darbeye karşı protesto gösterilerine devam ediyor.Paris'in ünlü Trocadero meydanında darbenin gerçekleştiği 3 Temmuz tarihinden itibaren eylemlerini sürdüren Mısırlılar,...
Mısırlı gösterici gözyaşları içinde Erdoğan'a seslendi
Haberler / Dünya
31 Ağustos 2013 Cumartesi 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Mısırlılar, ülkelerindeki darbeye karşı protesto gösterilerine devam ediyor.

Paris'in ünlü Trocadero meydanında darbenin gerçekleştiği 3 Temmuz tarihinden itibaren eylemlerini sürdüren Mısırlılar, Batı ülkelerinin Mısır tutumunu eleştirerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan cumhurbaşkanları Muhammed Mursi'nin serbest bırakılması için devreye girmesini istedi.

Dün düzenlenen gösteride gözyaşları içerisinde Başbakan Erdoğan'a seslenen Rıdvan Hüseyin, "Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum. Hiç kimse samimi değil ama Sayın Erdoğan Mısır'a ve Mursi'ye karşı her zaman samimiydi. Nerede Cumhurbaşkanı Mursi şimdi, o bunu hak edecek ne yaptı. Sayın Erdoğan lütfen Mursi'yi bırakmayın, onu bulun. Size çok ama çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fatıma Zehra ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyada Mısır'daki darbeye karşı çıkan tek lider olduğunu vurgulayarak, "Erdoğan Mısır'daki tutumu ve söylemleriyle tarihe adını yazdırdı. Bütün Türk halkına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mısır'ın yanı sıra Türkiye, Suriye ve Cezayir bayrakları taşıyan göstericiler, "Mursi'yle demokrasi", "Cumhurbaşkanı Mursi", "Diktatör Sisi" sloganları attı.

Bu arada gösteriye katılan gelin ve damat ise çevrediklerin ilgi odağı oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası