Ege Postası
Geri

Mobingi tiyatro sahnesine taşıdılar

Ünlü oyuncular Dolunay Soysert ve Aslı Enver'in CRAFT Tiyatro bünyesinde sergiledikleri, beyaz yakalıların mobbing sorununu ele alan Personel isimli olyun, 18-19 Şubat'ta İzmirli tiyatroseverlerle buluşacak.
Mobingi tiyatro sahnesine taşıdılar
Haberler / Kültür - Sanat
26 Ocak 2016 Salı 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mike Bartlett'in kaleme aldığı ve Çağ Çalışkur'un yönettiği, beyaz yakalıların 'mobbing' sorununu ele alan Personel, 18 Şubat'ta İzmir Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Sahnesi ve 19 Şubat'ta Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde oynanacak. Dolunay Soysert ve Aslı Enver'in ast-üst ilişkisini paylaştıkları oyunu CRAFT Tiyatro hayata geçirdi. 

'Asimile edilme şekli', 'zorunluluk duygusunun getirdiği korkuyla her şeyi kabulleniş', 'ast-üst ilişkisindeki güç kullanımı' gibi beyaz yakalıların sorunlarına eğilen Personel'de, seyirciye keyifli vakit sunarken bir yandan da "Acaba ben ne kadarına maruz kalıyorum" diye düşündürmek hedefleniyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası